Henkilöstöratkaisut

Hae nyt meille palveluneuvojaksi!

17.7.2017

Palveluneuvoja

Palveluneuvoja, 4 paikkaa, Optimax Oy, Kouvola

Kun ihmiset viihtyvät työssään, silloin työntekokin on mukavaa. Tule mukaan FIN Kotimaan Puhelinpalveluiden palvelukeskuksen tiimiin. Meillä panostetaan töissä viihtyvyyteen ja koulutukseen.

Haemme nyt uusiin palveluihin pirteitä ja iloisia PALVELUNEUVOJIA Kouvolan palvelukeskukseen.

Tarjoamme sinulle palkallisen kattavan koulutuksen tehtäviin, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Välitämme työntekijöistämme ja panostamme töissä viihtymiseen. Meillä saat käyttöösi kuntosalikortin, uimahallilippuja, sekä mahdollisuuden KooKoon peleihin VIP-lippuihin. Saat kattavan koulutuksen tehtäviisi, jonka jälkeen työskentelet asiakaspalvelutiimeissä vakituisessa kokoaikaisessa työsuhteessa, työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 9-17. Viikonloput ovat vapaana.

Haemme henkilöitä kokoaikaisiin ja pitkiin työsuhteisiin, joten haluamme panostaa koulutukseesi ja työssä viihtymiseen, haluamme että viihdyt meillä pitkään.

Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävistä, voit olla yhteydessä Optimaxin rekrytointikonsultti Sanna Westerholmiin, sanna.westerholm@optimax.fi tai puhelimitse 050 307 7227. Toimi nopeasti, niin voimme rekrytoinnin edetessä varata sinulle paikan seuraavassa koulutusryhmässä.

Tule meille viihtymään ja huomaat myös palkkapussin kasvavan.

Hae tätä työpaikkaa

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani