Henkilöstöratkaisut

Kokkeja Liikenneasemalle kesäksi

2.3.2018

Neste K Pukaron Paroni ja Neste K Alppiruusu ovat matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosimia liikenneasemia Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.

Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista ja Neste K Alppiruususta suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka Valtatie 6 varrella.

Haemme nyt kokkeja kesäksi Neste K Pukaron Paroniin ja Neste K Alppiruusuun.

Työt voivat alkaa jo keväällä ja kesäksi töitä on tarjolla enemmänkin. Kehitä nyt omaa ammattitaitoasi. Työssäsi pääset valmistamaan monipuolisesti mm. noutopöytää, ala carte annoksia, voileipiä, pikaruoka- annoksia jne.

Edellytämme sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä, mutta painotamme myös oma- aloitteisuutta ja kykyä tarttua erilaisiin ja monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolista kokemusta erilaisiin kokin tehtäviin ja tietenkin palkkapussi kasvaa siinä samalla.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja ansioluettelosi sähköpostilla sanna.westerholm@optimax.fi. Voit myös hakea alla olevan linkin kautta. Muista lisätä kuitenkin ansioluttelosi, jossa näkyy koulutuksesi ja työkokemuksesi. Lisätietoja saat tarvittaessa Sannalta, puh. arkisin 050 307 7227.

Odotamme hakemustasi.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani