Henkilöstöratkaisut

KOKKI LIIKENNEASEMALLE, Virojoki

20.3.2018

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja reipasta

KOKKIA

liikenneasemalle Virolahdelle, Vaalimaalle.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy ja kestää syksyyn asti, mahdollisesti ja halutessasi myös pidempään. Haussa on ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Oma- aloitteisuus ja kyky tarttua monipuolisiin tehtäviin auttavat sinua tässä tehtävässä. Pääset tekemään sekä buffet pöytää että ala carte annoksia.

Tarjoamme sinulle paljon töitä, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Älä siis enää aikaile, vaan laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi, josta selviää työhistoriasi. Odotamme juuri sinun hakemustasi. Lisätietoja antaa tarvittaessa Optimax HR rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, arkisin klo 9-14, puh. 050 307 7227. Hakemukset; sanna.westerholm@optimax.fi tai hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista lisätä ansioluettelosi.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani