Henkilöstöratkaisut

Logistiikkatyöntekijä Riihimäelle

5.4.2018

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssä menestymiseen tarvitaan trukinajotaitoa (vastapainotrukki). Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Työ on osaltaan hyvin itsenäistä ja tehtävässäsi tarvitset myös asiakaspalvelutaitoja. Työssäsi olet aina järjestelmällinen ja huolellinen. Perustaidot tietokoneen käytössä auttavat tässä tehtävässä.

Jos koet olevasi meidän seuraava logistiikkatyöntekijä, sinulla on logistiikan perustutkinto, tai muulla tavalla hankittu ammattitaito, olet valmis tarvittaessa vuorotyöhön ja olet lisäksi halukas oppimaan aina uutta, voisit olla meidän uusi tekijä.

Laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani