Henkilöstöratkaisut

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ PYHTÄÄLLE

16.4.2018

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille. Yrityksen toimitilat ja tuotanto tapahtuu Pyhtään Siltakylässä, jossa sijaitsee myös tehtaan oma myymälä. Kennel—Rehu on EVIRAN:n valvoma tuotantolaitos joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirien parhaaksi. Kennel-Rehu Oy:n toiminnan lähtökohtana on alusta lähtien ollut tehokkuus ja tuotteiden edullinen hintataso. Yritys työllistää nykyisin 13 henkilöä, jakautuen tuotantoon, jakeluun ja hallintoon.

Haemme Kennel Rehulle kesän ajaksi (28.5.-31.8.2018) TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtä tehdään yhdessä vuorossa, ma-pe klo 8-16 välisenä aikana, viikkotunnit 22,5 h- 30 h.

Työtehtävät sisältävät tuotannossa mm. raaka- aineiden käsittelyä,  tuotantokoneiden siivousta sekä tuotteiden pakkaamista. Hakijoilta toivomme reipasta asennetta työntekoon, oma- aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus sekä cv sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa Jukka Westerholm, Optimax HR, puh. arkisin 050 379 1863.

Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n alla olevasta linkistä!

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani