Henkilöstöratkaisut

Tuotantotyöntekijä Riihimäelle

5.4.2018

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät ovat puulavojen- ja pakkausten kokoamista ja rakentamista

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus paineilmatyökaluista ja tuotantotyöstä ovat sinulle eduksi. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi.

Jos koet olevasi meidän seuraava tuotantotyöntekijä, olet valmis vuorotyöhön ja asenteesi on Rock, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani