Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Kennel Rehu Oy, Pyhtää

16.4.2018

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille.  Yrityksen toimitilat ja tuotanto tapahtuu Pyhtään Siltakylässä, jossa sijaitsee myös tehtaan oma myymälä. Kennel—Rehu on EVIRAN:n valvoma tuotantolaitos joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirien parhaaksi. Kennel-Rehu Oy:n toiminnan lähtökohtana on alusta lähtien ollut tehokkuus ja tuotteiden edullinen hintataso. Yritys työllistää nykyisin 13 henkilöä, jakautuen tuotantoon, jakeluun ja hallintoon.

Haemme Kennel Rehulle vakituiseen työsuhteeseen VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työ alkaa 4.6.2018. Työ on vakituinen kokoaikainen (37,5h/vko) ajalla 4.6.-31.8.2018. Tämän jälkeen työ jatkuisi 22,5h-30h/vko.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa, ma-pe klo 7-17 välisenä aikana.

Työtehtävät sisältävät varaston hallintaa, trukilla ajoa, lastaamista ym. varaston perustehtäviä. Edellytämme myös kykyä työskennellä pakkasvarastossa. Hakijoilta toivomme reipasta asennetta työntekoon, oma- aloitteisuutta, trukinajotaitoa sekä joustavuutta työajoissa. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus sekä cv sähköpostilla, jukka.westerholm@optimax.fi . Lisätietoja antaa tarvittaessa Jukka Westerholm, Optimax HR, puh. arkisin 050 379 1863.

Voit myös hakea alla olevasta linkistä!

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani