Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ PYHTÄÄLLE (kesätyö)

16.4.2018

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille.  Yrityksen toimitilat ja tuotanto tapahtuu Pyhtään Siltakylässä, jossa sijaitsee myös tehtaan oma myymälä. Kennel—Rehu on EVIRAN:n valvoma tuotantolaitos joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirien parhaaksi. Kennel-Rehu Oy:n toiminnan lähtökohtana on alusta lähtien ollut tehokkuus ja tuotteiden edullinen hintataso. Yritys työllistää nykyisin 13 henkilöä, jakautuen tuotantoon, jakeluun ja hallintoon.

Haemme Kennel Rehulle kesän ajaksi (2.7.-31.8.2018) VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtä tehdään yhdessä vuorossa, ma-pe klo 7-17 välisenä aikana, viikkotunnit 22,5 h- 30 h.

Työtehtävät sisältävät varaston hallintaa, trukilla ajoa, lastaamista ym. varaston perustehtäviä. Edellytämme myös kykyä työskennellä pakkasvarastossa. Hakijoilta toivomme reipasta asennetta työntekoon, oma- aloitteisuutta, trukinajotaitoa sekä joustavuutta työajoissa. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys. Tässä on loistava tilaisuus esim. logistiikka- alan opiskelijalle, voit kartuttaa työkokemusta, sekä samalla tienata mukavasti. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus sekä cv sähköpostilla, jukka.westerholm@optimax.fi . Lisätietoja antaa tarvittaessa Jukka Westerholm, Optimax HR, puh. arkisin 050 379 1863.

Voit myös hakea tehtävää alla olevasta linkistä!

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani