Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ Riihimäelle

5.4.2018

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestymiseen tarvitaan trukinajotaitoa (vastapainotrukki). Työ on itsenäistä, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä vaativaa ja ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Tehtävässäsi tarvitset asiakaspalvelutaitoja. Perustaidot tietokoneen käytössä auttavat tässä tehtävässä.

Jos koet olevasi meidän seuraava varastotyöntekijä ja sinulla on logistiikan perustutkinto, tai muulla tavalla hankittu ammattitaito ja olet lisäksi halukas oppimaan aina uutta, voisit olla meidän uusi tekijä.

Laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään valitaan työntekijä heti oikean tekijän löydyttyä. Työ kestää alustavasti ensi syksylle, mutta jatko tämän jälkeen myös mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani