Henkilöstöratkaisut

Tuotantotyöntekijä Riihimäelle (Kesätyö)

21.5.2018

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTYÖHÖN

Työtehtävät ovat puulavojen- ja pakkausten rakentamista sekä avustavia työtehtäviä varastoinnissa

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus rakennusalan työtehtävistä on sinulle eduksi. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työt alkaa touko-kesäkuun aikana.

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

 

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani