Henkilöstöratkaisut

FESTARITYÖNTEKIJÄ

6.6.2018

Siistii duunii tarjolla!!

Dark River Festival ym. Kotkan ja Haminan tapahtumat etsivät kauttamme ainutlaatuisia ja persoonallisia henkilöitä erilaisiin festari ja ravintolatapahtumiin. Tarjolla duunii myös muissa pienemmissä tapahtumissa, Klamilassa, Haminassa, Kotkassa. Tilaisuuksissa esim. tuote- esittelyjä, baaritarjoilua, VIP- tarjoilua ym. ym. Hygienia- ja anniskelupassi on sinulle plussaa, mutta ei välttämätön. Jos olet ulospäin suuntautunut ja viihdyt ihmisten parissa, tämä voisi olla sinua varten. Laita meille Rock henkinen hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä. Töitä on tarjolla heti ensi viikosta (vko 24) alkaen, kivoissa ja mukavissa mestoissa! Be There and Enjoy the Feeling!

Hakemukset; sähköpostilla sanna.westerholm@optimax.fi tai alla olevan linkin kautta.

Hae tätä tehtävää

 

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani