Henkilöstöratkaisut

Asiakaspalvelutyöntekijä, Kouvola

19.7.2018

Mitä asioita arvostat työssäsi?

– Kokoaikainen, vakituinen työ
– Säännöllinen palkka ja ansiot
– Sisätyö
– Työpaikan sijainti
– Jatkuva työn ohessa tapahtuva koulutus
– Muut työsuhde-edut esimerkiksi liikunnan parissa

Meillä työskennellään kokoaikaisilla, toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla FIN Kotimaan Puhelinpalveluiden call centerissä kuluttaja-asiakas-, yritysasiakas- ja ViaSatin asiakkaiden palvelussa ja -myynnissä.

Työpaikka sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa.

Aikaisempaa koulutusta et tarvitse vaan me koulutamme sinut työskentelemään osana tiimiä.

Haemme lisää motivoituneita ja työhönsä sitoutuneita asiakaspalvelumyyjiä, joilla on tähtäimessä vakituinen pitkäaikainen työpaikka.

Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-17. Jatkuva tuntipalkka työstä on 10,19€/tunti (koeajan jälkeen 10,82€/tunti) ja tämän päälle työn mukaan tulevat provisiot ja bonukset. Tavallisesti pohjapalkan, provisioiden ja bonusten myötä palvelumyyjän kuukausipalkaksi muodostuu noin 2000-2500€/kk.

Me välitämme työntekijästämme. Työntekijöillemme on myös työsuhde-etuina mm
– Uintikortit kaikkiin Kouvolan uimahalleihin
– Kausikortit KooKoon otteluihin
– FITNESS + GYM + SOLARIUM + VIP24h kortit liikuntakeskukseen

Työtehtäviäsi on mm. kuluttaja-asiakkaidemme puhelin- ja laajakaistaliittymien sopimusten päivitys, tarpeiden kartoitus, asiakaspalvelun työtehtävät sekä uusien tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen.

Keitä meillä sitten työskentelee? Monet ovat muuttaneet työttömyyden vakituiseksi työksi, työntekijöitä on tullut myös kaupan- ja ravintola- alan osa- aikaisista töistä ja saaneet vakituisen työpaikan ja säännöllisen työajan. Työntekijöitä on tullut myös muista myynnin tehtävistä, joissa on ollut pelkästään provisiopalkkaus, he ovat saaneet turvaa koska saavat tes:n mukaisen palkan kaksi kertaa kuussa ja silti omalla aktiivisuudella saavat mahdollisuuden ansaita enemmän. Ikä ei ole este tämän työn tekemiseen!

Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut hakemuksen saavuttua.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani