Henkilöstöratkaisut

Varastotyöntekijä Riihimäelle

21.5.2018

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävät ovat monipuoliset varaston työtehtävät sekä tarvittaessa avustavat työtehtävät tuotannon työtehtävissä. Työtehtävä on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme on jatkossa mahdollinen.

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus varastoalan töistä sekä vastapainotrukin käytöstä on edellytys pärjätä työtehtävässä. Arvostamme jos sinulla on varastoalan koulutus. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työt alkaa heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssäsi saat perehdytyksen työtehtäviin.

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

 

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani