Henkilöstöratkaisut

CNC- KONEISTAJA, Metallisorvaamo M. Hakala Oy, Kouvola

22.8.2018

Metallisorvaamo M. Hakala on haponkestävän ja ruostumattoman koneistuksen ammattilainen. Solmimme pitkäaikaisia kumppanuuksia, joiden hyöty syntyy tiiviistä yhteistyöstä ja asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta. Tarjoamme tarvittavat komponentit pitkän kokemuksen ja uusimman tekniikan kera. Moderni konekantamme täyttää vaativammatkin tarpeet. Metallisorvaamo M. Hakalan tilat sijaitsevat Kouvolassa. Lue meistä lisää www.mhakala.fi.

Haemme nyt asiakkaallemme, Metallisorvaamo M. Hakalalle

CNC- KONEISTAJAA

Vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, kuvien lukutaitoa, tiimityöskentely taitoja, oma- aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Edellytämme valmiutta 2- vuorotyöhön. Olet myös valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Kymenlaakso, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Muista lisätä ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani