Henkilöstöratkaisut

Huoltoasentaja, Kotka

29.8.2018

Haemme asiakkaallemme Kotkaan

HUOLTOASENTAJIA

Työ on aluksi 6 kuukautta määräaikainen, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työhön.

Hakijoilta toivomme koulutusta tai kokemusta esim. metallialalta, sähkö/automaatio, Lvi, rakennus.

Työtä tehdään sopimuksen mukaan päivä/vuorotyössä. Työkohteet ovat Kotkan alueella. Hakijoilta toivomme myös voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. Tarjoamme sinulle kykyjäsi vastaavan, erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit, laita pikaisesti hakemus ja cv sähköpostilla, jukka.westerholm@optimax.fi, tai alla olevasta linkistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. 050 379 1863.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani