Henkilöstöratkaisut

Varastotyöntekijä Kotka-Hamina

24.8.2018

Etsimme asiakkaillemme

 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

 

erilaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin varastointi- ja logistiikka-alalle. Työtehtäväsi voivat olla joko keikkaluonteisia ja päiväkohtaisia työtehtäviä tai pidempiaikaisia määräaikaisia työsuhteita. Työssä eduksi on aikaisempi varasto- tai logistiikka-alan koulutus, mutta otamme huomioon esimerkiksi opiskelijat, joilla on opintojen ohessa mahdollisuus tehdä myös päivätöitä. Työt ovat usein raskaita käsin tapahtuvia töitä, jolloin työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja oikeanlaista asennetta.

 

Jos olet kiinnostunut vaihtelevista työympäristöistä ja sinulle sopii päivittäin vaihtuvat työtehtävät ja olet motivoitunut tekemään myös fyysistä työtä, niin jätä hakemus sekä CV oheisen linkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Otamme hakemukset käsittelyyn jo hakuaikana ja sovimme työn alotukset mahdollisimman pian, joten ole nopea hakemuksesi kanssa.

 

Varastotyöntekijä Kotka-Hamina alueelle

 

Lisätietoja

Optimax henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

lauri.eerola@optimax.fi

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani