Henkilöstöratkaisut

Hitsaaja, Helsinki

10.9.2018

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin ammattitaitoista

HITSAAJAA

Vakituiseen ja pitkäaikaiseen työhön.

Tehtävässä edellytetään;

-puikkohitsaustaitoa, muu hitsaustaito on eduksi

-voimassa olevia työturva- ja tulityökorttia

-nuhteetonta taustaa (turvaselvitys tehdään)

-asennustaitoa, sekä kuvien lukutaitoa

-sujuvaa Suomen kielen taitoa

Haemme tähän tehtävää ammattitaitoista hitsaajaa. Hyvälle henkilölle luvassa pitkäaikainen työpaikka, ammattitaitoiselle tekijälle myös hyvä palkkaus. Työtä tehdään metallipajalla Helsingissä, sekä pääkaupunkiseudulla asennuskohteissa, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi, sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi, tai alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa tarvittaessa Optimax, Jukka Westerholm, puh. arkisin 050 379 1863.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani