Henkilöstöratkaisut

Metallityöntekijä, Inkeroinen

8.10.2018

Anjalankosken Metallinen Oy on Inkeroisissa toimiva nykyaikainen tilauskonepaja.

Lue meistä lisää www.metallinen.fi

Haemme nyt joukkoomme METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävinä kiilaurien koneistus sekä mm. varasto- lähetys – ja pakkaustehtävät.

Voit olla vastavalmistunut metallialalta, esim. koneistus, hitsaus, LVI tms. tai jo kokeneempi konkari, pääasia on halu oppia uutta ja hyvä asenne. Perehdytämme sinut tehtäviisi.  Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työtehtävän, päivätyön ja kilpailukykyisen ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen.

Kiinnostuitko? Laita siis hakemus ja CV sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi tai alla olevasta linkistä.  Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh arkisin 050 379 1863.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani