Henkilöstöratkaisut

Suunnitteluinsinööri, Nurmijärvi, Helsingin Painesäiliö Oy

18.10.2018

 

Helsingin Painesäiliö Oy on vakavarainen, palveleva ja ammattitaitoinen painesäiliö valmistukseen erikoistunut alihankintakonepaja. Yli 65- vuoden ajan olemme suunnitelleet ja valmistaneet vaativia säiliöratkaisuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Toimitilamme sijaitsevat Nurmijärven Klaukkalassa.

Yrityksemme on vahvan kasvun tiellä ja haluamme rekrytoida joukkoomme sinut,

SUUNNITTELUINSINÖÖRIN

vahvistamaan ammattitaitoista joukkuettamme.

Pääasialliset työtehtävät ovat suunnittelu, lujuuslaskelmat, tarjouslaskelmat, piirustukset (2D/3D), tekninen yhteydenpito asiakkaisiin, tuotannonohjaus sekä tuotteiden hankinta projekteille. Vastaat myös, että tuotteet valmistetaan standardien mukaisesti.

Arvostamme hakijoilta AMK- insinöörin tai vastaan koulutusta, IWT/IWE sekä Englannin kielen hallintaa. Eduksi katsomme kokemuksen paineastioiden suunnittelusta ja standardeista PED/ASME.

Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, saat vietyä tehtävät maaliin. Arvostamme myös hyvää asennetta ja joukkuehenkeä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Optimax, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi . Voit myös lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Muista lisätä ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani