Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ TUUSULAAN

8.10.2018

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestymiseen tarvitaan taitoa käyttää työntömastotrukkia, jota käytät pääasiassa työssäsi. Työ on itsenäistä, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä vaativaa ja ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Tehtävässäsi tarvitset asiakaspalvelutaitoja. Perustaidot tietokoneen käytössä auttavat tässä tehtävässä. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa (päivä- ja iltavuorot), joten työntekijällä pitää olla valmius vuorotyöhön.

Laita hakemus palkkatoiveineen ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään valitaan työntekijä heti oikean tekijän löydyttyä. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen jatko pitkäaikaiseen työsuhteeseen yrityksen palveluksessa on mahdollista!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani