Henkilöstöratkaisut

Teräsrakennevalmistaja Joutsenoon

28.11.2018

Haemme asiakasyritykseemme Joutsenoon työntekijää

 

TERÄSRAKENTEIDEN VALMISTUKSEEN

 

Odotamme työntekijältä motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja aikaisempaa työkokemusta metallirakenteiden valmistus- ja kokoonpano tehtävistä.

 

Työt ovat fyysisesti raskaita, joten hyvä kunto ja terveys on edellytys tehdä työtä. Toivomme hakijalta työ- tai koulutodistuksilla osoitettua osaamista teräsrakenteiden valmistuksesta sekä esimerkiksi puikko-, mag ja mig hitsaustaitoa sekä teräsrakenteiden asennustaitoa

 

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla: lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävään valitaan tekijät heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Laita hakemuksen otsikoksi Levyseppä-Hitsaaja

 

HAKULOMAKE

 

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani