Henkilöstöratkaisut

Puuseppä

26.11.2018

Haemme asiakkaallemme työntekijää

PUUTEOLLISUUDEN VALMISTUSTUOTANTOON

Työtehtävät ovat asiakkaan tilauksien mukaisia ovien, kaappien ja kalusteiden valmistusta

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Työssä menestyäksesi sinun tulee tuntea puun työstössä käytetyt välineet ja menetelmät (CNC työstökoneet ja maalaustavat). Arvostamme jos sinulla on esimerkiksi rakennusalan- tai puusepän koulutus. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työ on alkuun määräaikainen, muitta mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme on tämän jälkeen mahdollista.

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Pidämme huolta työntekijöistämme, panostamme työssä viihtymiseen sekä tarjoamme aina uudet ja ajanmukaiset työvarusteet.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola puh: 050 348 4545

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani