Henkilöstöratkaisut

Suunnitteluinsinööri, Kotekman Oy, Kotka

8.11.2018

Kotekman Oy on Kotkalainen teräsrakenteita, teollisuusputkistoja ja koneasennuksia toteuttava yritys, joka on erikoistunut teollisuuden kone- ja laiteasennuksiin, teräsrakennetöihin, teollisuusputkistoihin, asennusmittauksiin, konepurku- ja siirtotöihin. Palvelemme teollisuuslaitoksia sekä rakennustyömaita koko Suomen alueella. Lue meistä lisää www.kotekman.fi

Haemme Kotekman Oy:lle Kotkaan

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Pääasialliset työtehtävät ovat teräsrakenteiden konepajasuunnittelu, piirustukset (2D/3D), tuotannonohjaus ja työnjohto.

Osaat ajatella asiakaslähtöisesti suunnitelmien toteuttamisessa ja osaat viedä asiat maaliin. Sinulla on tehtävään vaadittava koulutus ja vähintään 3- vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa, rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Optimax, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemus ja CV,  palkkatoiveineen,  sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi tai alla olevasta linkistä.  Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani