Henkilöstöratkaisut

Tuotanto- / Prosessityöntekijä Kotkaan

2.11.2018

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ PROSESSITYÖHÖN JA KOKOONPANOTEHTÄVIIN

 

Odotamme työnhakijalta motivoitunutta ja ripeää työskentelyotetta ja hyvää asennetta työn tekemistä kohtaan sekä halukkuutta oppia uutta työssäsi. Työnhakijalta toivomme sähkö- ja / tai automaatiopuolen koulutusta sekä työkokemusta asennuksen tehtävistä – tai vastaavaa työtodistuksin osoitettua osaamista.

Työ pitää sisällään alkuun laitteistojen asennus- ja kokoonpanotehtäviä ja myöhemmin prosessin valvontaan ja hoitoon liittyviä työtehtäviä. Työnhakijalla tulee olla riittävän hyvä terveys ja fyysinen kunto työn vaativuuden mukaan.

Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssäsi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen. Jatko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen on jatkossa mahdollinen asiakasyrityksessämme.

Laita hakemus yhteystietoineen ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta.

Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

 

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani