Henkilöstöratkaisut

Puupakkauksien valmistaja Riihimäelle

2.11.2018

Haemme asiakkaallemme kahta uutta tekijää Riihimäelle

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTUKSEEN

Työtehtävät ovat asiakkaan tilauksien mukaisia puulavojen- ja pakkausten kokoamista ja rakentamista.

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus naulapyssystä ja sirkkelistä sekä kuvien lukutaidosta ovat sinulle eduksi. Työntekijällä tulee olla valmius kaksivuorotyöhön. Arvostamme jos sinulla on esimerkiksi rakennusalan- tai puusepän koulutus. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Kauttamme voit päästä osaksi monipuolisen, alan johtavan toimijan organisaatiota, missä on hyvät mahdollisuudet edetä työurallasi. Työ on alkuun määräaikainen, muitta mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme on tämän jälkeen mahdollista.

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Pidämme huolta työntekijöistämme, panostamme työssä viihtymiseen sekä tarjoamme aina uudet ja ajanmukaiset työvarusteet.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani