Henkilöstöratkaisut

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

26.11.2018

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä Riihimäelle ja Hyvinkäälle

TUOTANNON TYÖTEHTÄVIIN

 

Työtehtävät ovat asiakkaan tilauksien mukaisia puulavojen- ja pakkausten kokoamista ja rakentamista sekä lähettämön, pakkaamisen ja laadun tarkastamisen työtehtäviä

Haemme työntekijöitä erilaisiin työsuhteisiin. Jatkuvien ja kokoaikaisetn 2-vuorotöiden ohella etsimme tekijöitä myös keikkaluontoisesti sekä päiväkohtaisesti tapahtuviin työtehtäviin, jolloin työt sopivat esimerkiksi opiskelijoille tai muille osa-aikaisille työntekijöille.

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus esimerkiksi rakennusalan työvälineistä tai varaston työkoneiden hallinnasta on sinulle eduksi, mutta välttämättä et tarvitse aikaisempaa alan osaamista. Jos sinulla on motivaatio oppia uutta ja tahto tehdä työtä, niin se on tärkeintä. Sinulla tulee olla myös valmius tarvittaessa vaihteleviin työaikoihin.  Työt ovat fyysisesti melko vaativia joten työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden päästä mukaan työelämään.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani