Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ HYVINKÄÄLLE

2.11.2018

Haemme asiakkaallemme Hyvinkäälle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Määräaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät ovat normaalit koneellisesti ja käsin tapahtuvat varastoinnin työtehtävät asiakasyrityksessämme.

Työssä tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus ja/tai koulutus logitiikka- ja varastointialalta auttaa sinua menestymään työssäsi. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työ on alkuun päivätyötä, mutta mahdollisesti myös vuorotyötä jatkossa.

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola puh: 050 348 4545

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani