Henkilöstöratkaisut

Logistiikan työntekijä

20.12.2018

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän

LOGISTIIKKA- JA VARASTOALAN TYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Arvostamme hakijalla monipuolista varasoalan työkokemusta ja opintoja. Olemme myös kiinnostuneita vähemmän varastopuolen kokemusta omaavista tekijöistä, joilla on mahdollisuus alkaa joustavasti tekemään työtä, missä oikea työmotivaatio sekä hyvä asenne työn tekemistä kohtaan ovat avainasemassa.

 

Asiakkaamme tiloissa tapahtuvat työtehtävät ovat monipuolisia varastoon ja lähettämiseen sekä pakkaamiseen liittyviä työtehtäviä, jolloin voimme tarjota erilaisia työtehtäviä hakijan osaamisen ja työkiinnostuksen mukaan. Edellytämme työhön hakevalta tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä paineensetokykyä. Työ on alkuun määräaikainen tai osa-aikainen, mutta mahdollisuus työllistyä kokoaikaisesti heti tai myöhemmin asiakasyritykseemme on myös mahdollista.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi sekä omin sanoin kerrottuna varastoalan osaamisesi (esimerkiksi kokemus eri trukkien tai varaston työvälineden käytöstä) sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden päästä mukaan työelämään.

 

HAKULOMAKE

 

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

Puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani