Henkilöstöratkaisut

Teräsrakennevalmistaja Joutsenoon

20.12.2018

Haemme asiakasyritykseemme Joutsenoon työntekijää

 

TERÄSRAKENTEIDEN VALMISTUKSEEN

 

Odotamme työntekijältä motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja aikaisempaa työkokemusta metallirakenteiden valmistus- ja kokoonpano tehtävistä.

 

Työt ovat fyysisesti raskaita, joten hyvä kunto ja terveys on edellytys tehdä työtä. Toivomme hakijalta työ- tai koulutodistuksilla osoitettua osaamista teräsrakenteiden valmistuksesta sekä esimerkiksi puikko-, mag ja mig hitsaustaitoa sekä teräsrakenteiden asennustaitoa

 

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla: lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävään valitaan tekijät heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Laita hakemuksen otsikoksi Teräsrakennevalmistaja

 

HAKULOMAKE

 

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani