Henkilöstöratkaisut

Pakkaustyöntekijä Tampereelle

20.12.2018

Haemme asiakkaallemme Tampereelle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ PUUPAKKAUSIEN VALMISTUKSEEN SEKÄ PAKKAAMISEEN

Työtehtävät ovat monipuoliset työtehtävät puupaukkaustuotteiden valmistuksen työtehtävissä. Työtehtävä on alkuun määräaikainen / keikkaluontoinen, mutta mahdollisuus vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme on jatkossa mahdollinen.

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta sekä oikeaa motivaatiota tehdä työtä! Kokemus monipuolisista valmistus- ja tuotantoalantöistä sekä esimerkiksi puu-, rakennus- tai metallialan koulutus auttaa sinua pärjäämään työtehtävässä. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työt alkaa heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssäsi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta.

Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. TEHTÄVÄÄN VALITAAN SOPIVA TYÖNTEKIJÄ HETI OIKEAN TEKIJÄN LÖYDYTTYÄ.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani