Henkilöstöratkaisut

Työnjohtaja Kotkaan

14.12.2018

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

 

TYÖNJOHTAJAA

 

Noin 3kk kestävään projektiin tuotantolinjastojen kokoonpanoon ja asennustehtävään.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta asennuksen työnjohdon tai vastaavanlaisesta työnjohdon tehtäväistä. Metallialan ja rakennusalan tunteminen auttaa sinua myös tehtävän hoidossa.

Toimit esimiestehtävissä, joten odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä osaat johtaa ihmisiä. Työskentelet tehokkaasti ryhmässä ja osaat tehdä itsenäisesti päätöksiä.

Valitsemme tehtävään henkilön heti oikean tekijän löydyttyä. Mahdollisuus jatkaa asiakasyrityksemme esimiestehtävässä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella projektin jälkeen on myös mahdollinen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtävään, kilpailukykyisen palkan ja pääset tutustumaan uuteen mielenkiintoiseen teollisuuden toimialaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus ja CV otsikolla ”Työnjohtaja Kotkaan” oheisen linkin kautta tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

 

HAKULOMAKE

 

Lisätietoja

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani