Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ HYVINKÄÄLLE

20.12.2018

Haemme eri asiakkaillemme

VARASTO- ja LOGISTIIKKA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

Määräaikaisiin ja keikkaluontoisiin työsuhteisiin.

Työssä menestymiseen tarvitaan taitoa käyttää erilaisia varastotrukkeja kuten vastapainotrukki tai työntömastotrukki. Työ on itsenäistä, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä vaativaa. Työ on usein myös fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on ehdoton edellytys työssä menestymiseen. Toivomme työntekijöiltämme perustaitoja tietokoneen käytössä. Työkielenä on suomen kieli. Työt tapahtuvat pääasiassa päivä- tai kahdessa vuorossa.

Laita hakemus palkkatoiveineen ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijöitä jo hakuaikana. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen jatko pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaidemme palveluksessa on mahdollista!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

HAKULOMAKE

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani