Henkilöstöratkaisut

Asiakaspalvelutyöntekijä, Kouvola

14.1.2019

Kotimaan Puhelinpalvelut Oy on Suomen suosituimpia Call Center- palvelujen tuottajia. Viihtyisät ja nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Kouvolan keskustassa, matkakeskuksen vieressä.

Kotimaan Puhelinpalvelut Oy, asiakaspalvelutyöntekijä

Onko Sinulla silmää ainutlaatuiselle asiakaskokemukselle.

Haemme Kotimaan Puhelinpalvelun Call Centeriin Kouvolan keskustaan

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Työtä tehdään tiimeissä, mm. haastattelutiimi, asiakaspalvelutiimi ja jälkimarkkinointitiimi.

Etsimme positiivista asiakaspalvelun osaajaa kokopäiväiseen (37,5h/vko) työhön.  Maksamme tes:n mukaisen palkan. Koulutamme ja perehdytämme kaikki työntekijät ja maksamme koulutusajalta täyden palkan. Työaika on arkisin ma-pe klo 9-17.  Välitämme työntekijöistämme. Panostamme töissä viihtymiseen ja haluamme tarjota parhaat edut työntekijöillemme. Työsuhde- etuina mm. lippuja KooKoon jääkiekko otteluihin.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax HR rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, arkisin puh. 050 307 7227. Olemme sinuun yhteydessä heti seuraavana päivänä. Olethan nopea, niin voimme rekrytoinnin edetessä varata sinulle paikan seuraavassa koulutusryhmässä.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani