Henkilöstöratkaisut

Teollisuuden asennustyöntekijä

15.1.2019

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

 

TEOLLISUUDEN ASENTAJAA

 

Odotamme työnhakijalta motivoitunutta ja ripeää työskentelyotetta ja hyvää asennetta työn tekemistä kohtaan sekä halukkuutta oppia uutta työssäsi. Työnhakijalta toivomme sähkö- ja / tai automaatiopuolen koulutusta sekä työkokemusta asennuksen tehtävistä teollisuusympäristössä – tai vastaavaa työtodistuksin osoitettua osaamista.

Työ pitää sisällään alkuun laitteistojen asennus- ja kokoonpanotehtäviä. Työnhakijalla tulee olla riittävän hyvä terveys ja fyysinen kunto työn vaativuuden mukaan.

Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssäsi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen noin 4kk kestävä asennustyö. Jatko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen on mahdollinen asiakasyrityksessämme tuotantolaitoksen prosessin valvontaan liittyvissä työtehtävissä kun asennustyö on suoritettu.

Laita hakemus yhteystietoineen ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta.

Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme työntekijän heti kun oikea tekijä on löytynyt.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

 

Asentaja

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani