Henkilöstöratkaisut

Palveluneuvoja

18.2.2019

Kotimaan Puhelinpalvelut on Suomen suosituimpia Call Center- palvelujen tuottajia. Viihtyisät ja nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Kouvolan keskustassa, matkakeskuksen vieressä.

Kotimaan Puhelinpalveluiden Call Center tuottaa palveluita Suomalaisille yrityksille.

Onko Sinulla silmää ainutlaatuiselle asiakaskokemukselle.

Haemme Kotimaan Puhelinpalveluiden Call Centeriin

PALVELUNEUVOJIA

Työtä tehdään eri tiimeissä, esim. kuluttaja haastattelussa, asiakaspalvelussa, palvelumyynnissä ja jälki markkinoinnissa.

Etsimme positiivisia asiakaspalvelun osaajia kokopäiväiseen ja vakituiseen työhön. Työstä maksamme tes:n mukaisen palkan. Koulutamme ja perehdytämme kaikki työntekijät ja maksamme koulutusajalta täyden palkan. Työaika on arkisin ma-pe klo 9-17. Välitämme työntekijöistämme. Panostamme töissä viihtymiseen ja haluamme tarjota parhaat edut työntekijöillemme. Työsuhde- etuina mm.  lippuja KooKoon jääkiekko otteluihin.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus ja CV viereisellä sivulla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax HR rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, arkisin puh. 050 307 7227. Olemme sinuun yhteydessä heti seuraavana päivänä. Olethan nopea, niin voimme rekrytoinnin edetessä varata sinulle paikan seuraavassa koulutusryhmässä.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani