Henkilöstöratkaisut

Puupakkausvalmistaja (osa-aikainen)

22.2.2019

Etsimme asiakkaallemme Riihimäelle osa-aikaista tai tarvittaessa työhön kutsuttavaa

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAA

 

Työssäsi valmistat erilaisia puupakkauksia asiakkaille tilausten mukaan. Aikaisempaa koulutusta tai kokemusta et työhön tarvitse, vaan sinut perehdytetään työtehtävään. Työ sopii myös opiskelijoille, jotka pystyvät työskentelemään satunnaisesti arkiviikolla tai iltaisin.

 

Edellytämme työhön hakevalta tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää motivaatiota työn tekoon. Työssäsi käytät sirkkeleitä ja runkonaulainta, joten valmius käyttää näitä työkaluja tekijällä pitää olla

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi sekä omin sanoin kerrottuna osaamisesi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi ”PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJA”

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden päästä mukaan työelämään.

 

Puupakkausvalmistaja

 

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

Puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani