Henkilöstöratkaisut

Tuotantovastaava, Riihimäki

13.2.2019

Etsimme asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta työhön osallistuvaa

TUOTANTOVASTAAVAA

 

Työtehtävät ovat monipuoliset työtehtävät pakkaustuotteiden valmistuksen työtehtävissä sekä uuden henkilöstön kouluttamisessa ja perehdyttämisessä. Työssäsi suunittelet tulevia työtehtäviä, vastaat osaltasi, että vuorossa päästään tavoitteisiin ja  työntekijöiden osaaminen on työn edellyttämällä tasolla. Työssäsi raportoit yksikön päällikölle. Osallistut työssäsi myös tarvittaessa tuotannossa tehtävien puupakkauksien valmistuksessa. Näytät omalla esimerkilläsi muille työn tekemisen mallia!

Työssä menestymiseen tarvitaan kokemusta työnjohdon tai vastaavan tehtävistä reipasta ja hyvää asennetta sekä oikeaa motivaatiota tehdä työtä! Kokemus monipuolisista valmistus- ja tuotantoalantöistä sekä esimerkiksi puu-, rakennus- tai metallialan koulutus auttaa sinua pärjäämään työtehtävässä. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työt alkaa heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssäsi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Laita hakemus palkkatoiveineen ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi tuotantovastaava.

 

TUOTANTOVASTAAVA

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani