Henkilöstöratkaisut

Vuorovastaava Pukaron Paroniiin

25.2.2019

Neste K Pukaron Paroni ja Neste K Alppiruusu ovat matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosimia liikenneasemia Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.

Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista ja Neste K Alppiruususta suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka Valtatie 6 varrella.

Etsimme nyt Pukaron Paroniin, henkilöä koulutettavaksi vuorovastaan tehtäviin. Koulutus on palkallista. Tämän jälkeen voit toimia Pukaron Paronilla, vuorovastaavan tehtävissä.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Taustasi voi olla kaupan, ravintolan, erikoiskaupan, myynnin tms. alalta. Pääasia että haluat edetä urallasi ja haluat uusia haasteita. Toivomme kuitenkin hakijalta kiinnostusta pizzan/burgerin tekemisestä ja ruoan laitosta sekä alaan liittyvää koulutusta tai mielenkiintoa alaa kohtaan.   Vuorovastaavan tehtävässä tulee olla asiakaspalveluhenkinen etkä vierasta kassa- tai salin työtehtäviä.

Kiinnostuitko? Tehtävään valitaan henkilö nopealla aikataululla, joten toimi pikaisesti.

Lisää infoa antaa Optimax HR, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227. Lähetä meille hakemus ja CV alla olevasta linkistä, tai s-postilla sanna.westerholm@optimax.fi . Olemme sinuun yhteydessä.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani