Henkilöstöratkaisut

Betonipumppuautonkuljettaja, Mikkeli

12.3.2019

Haemme asiakkaallemme Mikkeliin

 

Betonipumppuautonkuljettajaa

 

Työn kuvaus:

Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön kohdalla. Kyseessä on pitkäaikainen työ hyvälle työntekijälle eli vakituinen.

 

Toivomme sinulta:

Toivomme monipuolista kokemusta ja tuntemusta betonipumppuauton työstä eri työympäristössä. Toivomme hakijoilta soveltuvuutta itsenäiseen, vastuulliseen ja hyvään työskentelyyn. Turvallisuuteen sitoutuminen. Työn luonteen vuoksi hakijalta edellytetään joustavuutta sekä kyky sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Tulet työskentelemään auton kanssa yksin, joten saat paljon vastuuta ja sinuun voi luottaa, osaat käyttää nosturia ja olet erittäin huolellinen. Työturvakortti pakollinen. Tuntemus hydrauliikasta on erittäin iso plussa. Olet sitten uran alussa tai jo kokenut konkari, laitathan hakemuksen rohkeasti tulemaan. Toivomme myös joustavuutta työpäivän pituuksissa, mikäli työmaa sitä vaatii.

 

Tehtäviisi kuuluu:

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ajot, betonin pumppaus ja ajaminen eri rakennustyömaille sekä organisointi. Työskentelet yksin, pidät autosta huolta kuin omasta, korjaat itse tai korjautat aina tarvittaessa.  Työskentely tapahtuu monipuolisessa työympäristössä.

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Vakituisen työsuhteen sekä kiinnostavan työympäristön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä koko organisaation tuen. Mahdollisia lisäkoulutuksia on mahdollista saada. Tulet saamaan perehdytyksen sekä paljon vastuuta. Vähintään 40h/viikko. Ylitöitä on tasaisesti.

Laitathan hakemuksen otsikoksi BETONIPUMPPUAUTONKULJETTAJA

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla mark.seppenen@optimax.fi .

Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta.

Hae tästä

Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani