Henkilöstöratkaisut

CNC- Koneistaja, Helsinki

25.3.2019

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin ammattitaitoista

CNC- KONEISTAJAA

Vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta toivomme kokemusta koneistuksesta (sorvi/jyrsin), piirustusten lukutaitoa, sekä ohjelmointitaitoa (Fanuc/Mazak). Toivomme myös tiimityöskentelytaitoja, oma- aloitteisuutta, sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Edellytämme valmiutta 2- vuorotyöhön. Olet myös valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Muista lisätä ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani