Henkilöstöratkaisut

Kirvesmies/Timpuri, Kotka

12.3.2019

Haemme asiakkaallemme KOTKAAN

Kirvesmiestä/Timpuria

Työn kuvaus:

Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön kohdalla, projektin mukaan maaliskuun loppupuolella. Työ on projektikohtaista. Ammattitaitoisella työnjohtoasenteella olevalla työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle.

Toivomme sinulta:
Toivomme monipuolista kokemusta rakennus töistä kokemusta. Vuosien kokemusta rakennustyömailta. Pelkäämätöntä asennetta työtä kohtaan, etkä pelkää radikaalisia muutoksia. Toivomme hakijoilta soveltuvuutta niin itsenäiseen kuin parityöskentelyynkin. Turvallisuuteen sitoutuminen. Työ- ja tulityökortti on välttämätön. Ennen kaikkea kunnianhimoa tehdä parasta jälkeä.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kirvesmiehen työt, uudis- ja saneerauskohteet, sekä teollisuuden kohteet. Työkuva on suoraan sanottuna lattiasta kattoon eli hyvin projekti luontoinen. Ajoittaista tehdas työstentelyä.

Tarjoamme sinulle:
Työpaikan aktiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Vakituisen työsuhteen sekä kiinnostavan työympäristön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä koko organisaation tuen. Sinulla on hyvällä näytöllä tai jopa pelkästään pitkällä historialla mahdollisuus päästä esimies/työnjohto asemaan.

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla mark.seppenen@optimax.fi .
Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta.

Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Laitathan hakemuksen otsikoksi TIMPURI/KIRVESMIES

Lisätietoja antaa tehtävästä ja rekrytoinnista Optimax Projektipäällikkö, Mark Seppenen
puh. arkisin 050 470 8420, Viikonloppuna tekstiviestillä.

Hae tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani