Henkilöstöratkaisut

Koneistaja, Helsinki (kesätyö)

27.3.2019

Amak Oy on vuonna 1965 perustettu Helsinkiläinen perheyritys, joka on erikoistunut vaativaan hienomekaaniseen koneistukseen. Kaikkea toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot, joita ovat laatu, näkemys, kunnioitus ja jatkuvuus.

Haemme Amak Oy:lle ajalle 3.6.-30.8.2019

KONEISTAJAA

Voit olla vastavalmistunut kone- ja metallialalta, ammattikoulun opiskelija, tai mahdollisesti kone- ja tuotantotekniikan AMK- opiskelija. Amak tarjoaa sinulle työpaikan kesäksi ja saat samalla arvokasta työkokemusta. Toivomme hakijoilta kokemusta koneistuksesta, oma- aloitteisuutta, sekä sujuvaa Suomen kielentaitoa. Edellytämme valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa. Esimerkiksi vastavalmistuneelle voimme tarjota työpaikan kesän jälkeen.

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani