Henkilöstöratkaisut

METALLITYÖNTEKIJÄ LAHTEEN

1.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja työn tekemiseen motivoitunutta

 

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

 

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja todistuksin osoitettua osaamista työtaidoistaan (työtodistukset). Työssäsi valmistat erilaisia metallisäiliöitä ja laitteita pääasiassa ruostumattomasta tai hapon kestävästä teräksestä.

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan alan arvostetun toimijan palveluksessa.

 

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja ansioluettelosi, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää oheisen olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi METALLITYÖNTEKIJÄ LAHTEEN

METALLITYÖNTEKIJÄ LAHTEEN

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani