Henkilöstöratkaisut

Ravitsemustyöntekijä, Kotka

6.3.2019

Haemme asiakkaallemme Kotkaan ammattitaitoista

Ravitsemustöntekijää

Työ on keikkaluonteista, joten sopii myös lisätyöksi. Mahdollisuus kuitenkin pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta. Työtehtäviä ovat astiahuolto ja keittiön kylmäpuolen ruokien valmistus. Huolehdit ruokien hyvästä ja kauniista esillepanosta ja osaat ottaa huomioon myös erityisruokavaliot. Oma-aloitteisuus, organisointikyky ja hyvä raaka-aineiden hallinta sekä hyvät tiimityöskentelytaidot tukevat tehtävässä menestymistä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi, sähköpostilla sanna.westerholm@optimax.fi. Voit hakea myös viereisen sivun linkin kautta. Muista lisätä ansioluettelosi. Lisätietoja saat Optimax HR, Sanna Westerholm, puh. arkisin 050 307 7227.

Hae tätä tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani