Henkilöstöratkaisut

Sähköasentaja, Kotka

12.3.2019

Haemme asiakkaallemme Kotkaan

Sähköasentajaa

Työn kuvaus:
Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön kohdalla. Kyseessä on pitkäaikainen työ hyvälle työntekijälle.

Toivomme sinulta:
Toivomme monipuolista kokemusta sähkö-/automaatio asennuksista teollisuudessa tai rakennustyömailla. Toivomme hakijoilta soveltuvuutta niin itsenäiseen kuin parityöskentelyynkin. Turvallisuuteen sitoutuminen. Työ on vastuullista ja tarkkaa, joten arvostamme reipasta asennetta ja tehokasta otetta työntekoon. Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta, aikaisempaa kokemusta asennus-/kunnossapitotehtävistä digitaalisten ja analogisten toimilaitteiden toimintaperiaatteiden tuntemus, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Voit kuitenkin olla joko kokenut ammattilainen tai työurasi alussa oleva henkilö, joka haluaa kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset sähkötyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Sinulla osaavalla tekijällä on mahdollisuus saada vastuuta ja päästä esimies virkaan.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Vakituisen työsuhteen sekä kiinnostavan työympäristön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä koko organisaation tuen. Mahdollisia lisäkoulutuksia on mahdollista saada.

 

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla mark.seppenen@optimax.fi .

Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta.

Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa tehtävästä ja rekrytoinnista Optimax Projektipäälikkö, Mark Seppenen.  Puh. arkisin 050 470 8420

Hae tehtävää

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani