Henkilöstöratkaisut

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

1.3.2019

Haemme nyt joukkoomme Kotkaan teollisuuden automaatio- ja sähköpuolelle

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Hakijoilta toivomme teknistä – esimerkiksi automaatio-, sähköinsinöörin- tai -teknikon koulutusta. Otamme huomioon myös alalla työssä toimineet ja työn kautta laitetuntemuksen oppineet ja omaavat hakijat. Kaupallisesta koulutuksesta tai kiinnostuksesta kaupalliseen alaan on hyötyä työnkuvasi kannalta. Myös eri teollisuuden alojen prosessien tuntemus auttaa sinua menestymään työssäsi.

Hakijalla tulee olla hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito. Pääasiassa työkielenä suomen kieli. Työskentelyalueesi on Kaakkois-Suomi

Jos sinulta yllä olevan lisäksi löytyy, positiivista energiaa, pitkäjänteisyyttä ja halua ottaa vastuuta voi tämä olla unelmiesi työpaikka.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään ja alan tunnettujen valmistajien korkealaatuiset tuotteet työkaluiksesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus ja CV osoitteeseen: lauri.eerola@optimax.fi tai täytä sähköinen hakemus alla olevasta hakulinkistä. Laita hakemukseen otsikoksi TEKNINEN ASIANTUNTIJA

 

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

Lisätietoja työtehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola
Puh. arkisin, 050 348 4545. / lauri.eerola@optimax.fi

Haku tehtävään päättyy 15.3.2019, Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuvaiheessa.

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani