Henkilöstöratkaisut

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

20.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Arvostamme hakijalla monipuolista varasoalan työkokemusta ja opintoja. Toivomme hakijalta työtodistuksilla osoitettua aiempaa kokemusta varastoalan työtehtävistä sekä kokemusta käsitellä paperirullien lastausta tai purkamista konteista ja autoista. Oikea työmotivaatio, järjestelmällisyys sekä hyvä asenne työn tekemistä kohtaan ovat myös avainasemassa.

 

Edellytämme työhön hakevalta tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä paineensetokykyä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta määräaikaisuuden jälkeen jatko asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa on mahdollista. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa (päivä- ja iltavuoro), joten valitulla tulee olla valmius vuorotyöhön.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi sekä omin sanoin kerrottuna varastoalan osaamisesi (esimerkiksi kokemus eri trukkien tai varaston työvälineden käytöstä) sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi varastotyöntekijä Kotkaan. Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valitulle tarjoamme alakohtaisen kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitäaikaiseen säännölliseen työhön kehittyvällä alalla.

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

 

 

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

Puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani