Henkilöstöratkaisut

Tuotannon työntekijöitä

18.4.2019

Etsimme eri asiakkaillemme Kanta-Hämeen (Riihimäki-Hämeenlinna) alueelle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin tuotannollisiin työtehtäviin.

Työtehtävät edellyttävät:
– Hyvää motivaatiota ja asennetta tehdä fyysisesti raskaita töitä
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Halukkuutta oppia annettuja työtehtäviä
– Sujuvaa suomen kielen taitoa, millä pärjää työtilanteessa ja päivittäisessä kommunikaatiossa työkavereiden ja asiakkaiden kanssa

Lisäksi etuna katsotaan, jos työntekijällä on soveltuva ammatillinen koulutus tai työkokemusta esimerkiksi rakennusalalta, metalliteollisuudesta tai vaikka logistiikan (varastotyöt) työtehtävistä. Työtehtävät määräytyvät asiakasyrityksemme mukaan. Otamme huomioon myös opiskelijat tai ns. välivuotta pitävät tekijäehdokkaat. Työt voivat olla myös vuorotyötä, joten hakijalta toivotaan valmiutta tehdä aamu- sekä iltavuoroa.

Pääsääntöisesti työt ovat kokoaikaisia ainakin kesän loppuun asti kestäviä määräaikaisia työtehtäviä, mutta myös osa-aikaiset tai kokoaikaiset toistaiseksi voimassa olevat työsuhteet ovat mahdollisia.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, laita CV ja lyhyt esittely itsestäsi meille oheisen linkin kautta tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Laita otsikoksi – TUOTANNON TYÖNTEKIJÄ – Kerro esittelyssäsi millaista työtä olet kiinnostunut tekemään, niin katsomme sinulle mielekkäintä vaihtoehtoa.

 

TUOTANNONTYÖNTEKIJÄT

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani