Henkilöstöratkaisut

Tuotantoesimies

18.4.2019

Etsimme asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta työhön osallistuvaa

Tuotatoesimiestä

 

Työtehtävät ovat monipuoliset työtehtävät pakkaustuotteiden valmistuksessa, valmistuksen kordinoimisessa sekä uuden henkilöstön kouluttamisessa ja perehdyttämisessä. Työssäsi suunittelet tulevia työtehtäviä, vastaat osaltasi, että vuorossa päästään tavoitteisiin ja  työntekijöiden osaaminen on työn edellyttämällä tasolla. Osallistut työssäsi myös tarvittaessa tuotannossa tehtävien puupakkauksien valmistuksessa tuotantotiloissamme tai asiakkaidemme luona. Näytät omalla esimerkilläsi muille työn tekemisen mallia!

Työssä menestymisessä auttaa kokemus työnjohdon tehtävistä, sopiva teknisen alan koulutus tai alan vankka työkokemus ja näkemys työtehtävien oikeanlaisesta tekemistavasta.

 

Jos sinulta yllä olevan lisäksi löytyy, positiivista energiaa, pitkäjänteisyyttä, hyvää fyysistä- ja henkistä kuntoa ja halua ottaa vastuuta voi tämä olla unelmiesi työpaikka.

Laita hakemus palkkatoiveineen ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi ”TUOTANTOESIMIES”.

 

TUOTANTOESIMIES

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritysLuotettava kumppani