CNC- Koneistaja, Konepaja Sihvo Oy, Hyvinkää

Lue lisää

Koneistaja

Konepaja Sihvo Oy on jo 1960-luvulla toimintansa aloittanut perheyritys. Nykyisellä nimellään osakeyhtiönä Konepaja Sihvo aloitti 1983. Jatkuvuuden perinne on ollut vankasti läsnä perheyrityksen kehitystyössä. Koko ajan uudistuva moderni konekanta sekä tuotantoautomaation panostukset yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun. 3000m2 toimitiloissamme Hyvinkäällä työskentelee tällä hetkellä noin 40 alamme ammattilaista.

Tahdotko mukaan kasvavaan joukkoon?

Haemme nyt CNC- koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvasi räätälöidään osaamisesi mukaan. Konekanta on moderni. Kaikkiin tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys. Huomioimme myös uransa alussa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi. Töitä tehdään arkisin ma-pe kahdessa vuorossa. Aamuvuorot tehdään ma-pe klo 6-14 ja iltavuorot tehdään ma-to klo 12-22. Iltavuoron jälkeen sinulla on siis kolme päivää vapaata.

Konepaja Sihvo tunnetaan hyvämaineisena ja mukavana työpaikkana. Täällä töissä viihdytään.

Koeajan (6kk) jälkeen, rekrytoidut Konepaja Sihvon kirjoille.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. Konepaja Sihvo ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä