Ukrainan kielen tulkki

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme

 

UKRAINAN KIELEN ASIOIMISTULKKIA

 

Tulkkaukset tapahtuvat joko puhelin- tai läsnäolotulkkauksina Kymenlaakson alueella. Tavallisimpia tulkkaustilanteita ovat eri virastoissa tapahtuvat tulkkaukset tai arkipäivän tilanteissa tarvittavat tulkkausavut.

 

Edellytämme tulkilta erinomaista suomen ja ukrainan taitoa ja ammattisanaston ymmärtämistä. Tulkin tulee lisäksi hyväksyä ja noudattaa asioimistulkin ammattisäännöstöä. Eduksi tulkin työssä on jo aikaisempi tulkkauskokemus ja alaan liittyvä koulutus. Otamme kuitenkin huomioon myös hakijat, joilla ei vielä aiempaa tulkkaustyökokemusta ole.

 

Tulkkaukset tapahtuvat pääasiassa arkipäivisin klo 08-16 välillä. Tulkkauksia on vaihtelevasti eri päivinä tulkin työskentelymahdollisuuksien mukaan. Olemme kiinnostuneet myös pelkästään puhelintukkauksia tekevistä tulkeista, jolloin ei edellytetä lasnäolotukkauskia Kymenlaaksossa

 

Jos kiinnostuit, hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi .

Lisää hakemukseen hyvä CV. Tarjoamme tulkkaustyötä ja kilpailukykyisen palkkauksen alan arvostetun toimijan kautta.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä